Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Machineverhuur

Machineverhuur


Machineverhuur? Machines als een minigraver, een rupsgraver of een mobiel graafmachine is een onmisbaar hulpmiddel voor alle grondverzetbedrijven, kabelleggers, sloopbedrijven, loonbedrijven en aannemers. De verhuurafdeling van Barend Kemp B.V., Huur&Stuur B.V. verhuurt al jaren IHI minigravers en rupsdumpers. Naast de minikranen van IHI verhuurt Huur&Stuur ook Kato graafmachines en Atlas mobiele graafmachines. Ook wielladers, schrankladers, wieldumpers en hoogwerkers behoren tot het leveringsprogramma van Huur&Stuur. Voor een minigraver of verhuur van een minigraver bent u bij ons aan het juiste adres.

Met meer dan 55 jaar ervaring weet Kemp als geen ander dat alleen graven niet genoeg is voor een moderne graafmachine of minigraver. Daarom heeft Huur&Stuur ook altijd het juiste uitrustingsstuk beschikbaar om uw flexibiliteit en inzetbaarheid te vergroten. Grijpers, graafbakken, sloophamers, grondboren, trilblokken, maaikorven, verlenggieken en kantelstukken liggen voor het grijpen op ons buitenterrein. Al jaren zijn wij de specialist in de verhuur van hydraulische toebehoren en uitrustingsstukken.

Naast een prima product besteed Huur&Stuur de grootste zorg aan service en begeleiding. Het serviceapparaat in combinatie met alle onderdelen op voorraad zorgen voor een beperkte stilstand van uw minigraver. Een minigraver huren? Huur&Stuur B.V. in De Meern (Utrecht) heeft tientallen minigravers ter beschikking. De ruime openingstijden van Huur&Stuur bieden u de kans om na werktijd de machine af te halen op terug te brengen. Ook in het weekend.

Huur uw minigraver voortaan bij Huur&Stuur en profiteer van de professionele aanpak, de betrouwbare machines, de ruime openingstijden, de centrale ligging in Midden-Nederland en de uitstekende faciliteiten.

Gepubliceerd op 20-02-2013 om 15:01

Share |

Kemp Groep